01 februari 2004

Are you experienced?

Are you experienced? Let me tell you, I am. Dat zong Jimmy Hendrix toen ik 14 was. Zo langzamerhand kan ik dat ook zeggen. Wél heel wat jaren later maaar toch.... Als je het al heel vroeg weet is dat trouwens meestal niet al te gezond zoals Jimmy, Janis, Jim en anderen ons hebben laten zien. Op dit moment gaat veel in een snel tempo. Ik leer veel in korte tijd en voel me daar meestal goed bij!
Naast allerlei spannende dingen zoals een bezwaarprocedures tegen een beoordeling door mijn werkgever en mijn erg enerverend werk in de ondernemingsraad doe ik ook heel veel leuks. Zo ben ik net naar twee films geweest. Een daarvan Spring time in a small town, is echt een stylistisch pareltje. De ander, Shouf Shouf Habibi, is een wat ze zelf een oer Hollandse komedie noemen.
Ik zag hem in Kriterion en aansluitend was er een feest met de acteurs en actrices. Er waren aardig wat Marokkanen en de sfeer was erg leuk.
Elke keer weer ben ik blij dat ik bewijzen zie voor mijn gevoel dat het niet alleen kommer en kwel is in de multiculturele samenleving.
In de OR gaat het er nu echt om. De bestuurder neemt ons niet al te serieus geloof ik maar we hebben nu een heldere lijn én ook een zekere invloed.