23 maart 2001

Laatste week weer hard gewerkt aan subsidieaanvragen, websites, plannetjes voor de toekomst en allerlei bestaande projecten. Hoogte punt was zonder twijfel de presentatie van het spel WAVE in het Tropenmuseum in Amsterdam. Wat een leuk spel hebben ze gemaakt en wat zijn er toch leuke mensen mee bezig.
Verder veel gechat met interessante nieuwe mensen waarbij af en toe erg indrukwekkende onderwerpen zijn besproken zoals: leven en dood, de liefde, wat drijft mensen om vrijwilligerswerk met gehandicapte kinderen te doen. Ik heb het gevoel er een paar fijne mensen bij te hebben gekregen en dat terwijl ik ze nog nooit in levende lijve gezien heb.

18 maart 2001

Ondanks het slechte weer heb ik gisteren een heerlijke dag gehad. Met mijn maatje Theo heb ik mijn nieuwe ADSL-verbinding eens goed aan de tand gevoeld. Hoewel HCCnet zeker niet de snelste ADSL aanbieder is ging het eigenlijk fnatastisch. Natuurlijk zie je in Amerika ruim de dubbele snelheid maar OK. Verder lekker gechat met Pilar en met 'Bella'. Ook nog even de traditionele media (4 kranten) verslonden.