01 januari 2004

Ano novo 2004

De beste wensen voor al mijn lezers. Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben van plan er iets moois van te maken.



Gisteren heb ik het oude jaar in elk geval leuk uitgeluid. Met een internationaal feestje in de Jordaan en vuurwerk op de Dam. Ik was de enige Nederlander tussen Brazilianen, Algerijnen, Marokkanen, Serviers en Polen. Niks geen multicultureel drama trouwens maar een fantastische multiculturele ontmoeting.

Kijk hier naar de fotoserie van het nieuwjaarsfeest 2004

Vanmorgen heb ik al achter de PC gezeten, ben lekker romantisch met Angi in bad gegaan, heb een nieuwjaarsbrunch verorberd en nu ga ik lekker relaxen en film kijken.

30 december 2003

ZUCO 103

Met een stel vrienden naar ZUCO 103 was een feest. Het was veel drukker dan gedacht en gezllig bij elkaar staan was er dan ook niet bij. Eerst eten in de Balie waar de groep langzaam binnen druppelde. Daar was nog de nodige verrassingen bij....Daarna vol verbazing in de rij gaan staan bij de ingang. Het concert zelf was energiek en echt. Daarna nog even kletsen, biertjes drinken en een ouderwets broodje croquet eten...

29 december 2003

Kerst 2003

De laatste dagen hadden we erg leuke gasten waarmee we veel hebben gedaan. Flinke wandelingen, mooie uitstapjes, geweldige bluesconcert van de Maloe Melo All Stars in de prachtige bluesbar Maloe Melo en we hebben natuurlijk lekker gegeten.



Zo zijn we naar Marken geweest met de Greenwheels Peugot




Ook heb ik weer eens geschaakt. Gelukkig kon ik het nog...