06 augustus 2004

De laaste vakantiedagen

Het is al wel een week geleden maar toch.... Ook de laatste vakantiedagen waren heerlijk. Ik heb nog eens lekker gekookt voor Angi, Rietje en Dorreth. Lamsvlees in de tagine met amandelen en pruimen. Het eten was lekker en de avond erg gezellig. We hebben zelfs nog nog naar O amor natural gekeken. Mijn lievelingsdocumentaire gemaakt door Heddy Honigmann.

Afgelopen zaterdag naar het zomercarnaval in Rotterdam. Een echt succes behalve dan dat ik mijn superdure Nikon camera kapot heb gemaakt.... Maar ja, geld is ook maar betrekkelijk. Er zijn bijna een miljoen mensen op het carnaval afgekomen.

's Avonds werd de parade afgesloten met een spetterend optreden van de Braziliaanse groep Oladum uit Salvador de Bahia. Wat een feest!
Ik had een hoteletje geboekt dus we konden 's nachts nog gezellig naar de volle maan boven de Maas kijken en de volgende dag de tentoonstelling Fantastische architectuur van Hundertwasser bekijken in de kunsthal in Rotterdam. Vervolgens afgezakt naar Den Haag waar Carel gidsen van het Gilde had gehuurd om ons de Jugendstiel in de stad te tonen. Ook een echte aanrader. Daarna naar huis en heb ik nog naar Ajax tegen Arsenal gekeken als slot van de vakantie. Je begrijpt het had heel wat slechter gekund....