03 september 2004

Over vakantiedagen, Jeu de Boules, werk en paprika poeder

Vandaag heb ik maar eens een vakantiedag opgenomen. Ik blijk er nog aardig wat te hebben, het is prachtig weer en het werk laat het toe. Mijn plan is om eens lekker langs het strand te lopen in Castricum. Natuurlijk kan er ook nog wat aan mijn websites worden gedaan.
Er hebben zich 33 mensen aangemeld voor het Jeu de Boules toernooi. Dit weekend zal ik ook eens nadenken over de teamindeling en de wedstrijdvorm.
Volgende week is er een startconferentie voor mijn de project de Multiculturele Buurt. Het belooft een leuke dag te worden met flink wat deelnemers. Ik hoop op goed weer én een goede start. Daarna zal ik wat vaker het land ingaan om de projecten beter te leren kennen. Leuk en interessant werk staat voor de boeg. Inmiddels heb ik in Bunnik een eigen kamer. Kleiner dan de andere maar prima voor wat ik nodig heb. Mijn kamer én PC zijn ingericht, veel van de projecten zijn ingevoerd in de Projectenbank Zorg en Welzijn (zoek maar eens op multicultureel) en de eerste echte contacten zijn gelegd met de projecten. Kortom het is nu echt begonnen.
Verder ligt er hier heerlijke paprikapoeder voor TADEK en lijkt het me leuk om weer eens samen met vrienden achter de PC te zitten. Wie de schoen past trekke hem aan.....