20 september 2003

Heerlijk dat strand in Zandvoort! Ik heb zelfs even lekker gezwommen. Het is eigenlijk zo makkelijk te bereiken dat ik me afvraag waarom ik het niet vaker heb gedaan dit jaar. Het was niet eens vreselijk druk en de mosselen aan de kar smaakten goed.
Thuis weer even aan de websites gewerkt en wat TV gekeken. Morgen met de Greewheels auto die al voor de deur staat te wachten naar Uden om daar wat vrienden te bezoeken. Dan maandag weer aan de bak bij het NIZW. Ik kan mijn borst vast wat natmaken want er staat heel wat te wachten daar.....
Wat is het leuk om met het internet bezig te zijn! vanmorgen leuk gewerkt aan een website en een weblog voor Ivana Kurelja.
natuurlijk ben ik ook nog even met mijn eigen site aan de slag gegaan. Vanmiddag ga ik weer wat anders leuks doen. Ik ga met Angi naar het strand en misschien nog even naar Haarlem.
De bezuiniging bij het NIZW wordt waarschijnlijk 30% in twee jaar. Maandag moet er een brief van VWS bij het NIZW op de mat liggen. Dat betekent heel veel werk in de OR. Het is spannend en erg interessant. Ik begin al aardig ingewerkt te raken in de 'ins en outs' van reorganisaties. Er is nog heel veel te weten en alles komt nu in een echte presure cooker terecht en dan moet het gewone werk ook nog 'gewoon worden gedaan'. Alles komt goed zei een goede vriend van mij altijd...

14 september 2003

Een fantastische man leverde ons een fantastisch weekend op. Natuurlijk kunnen we niet bij hem in de schaduw staan maar om dat Jaques Brel inmiddels 25 geleden het tijdelijke verruilde met het eeuwige ben ik met Angi en drie goede vrienden naar Brussel geweest om naar een tentoonstelling over mijn held te kijken. De tentoonstelling was echt de moeite waard!



Daarnaast hebben we een mooi museum bezocht, heerlijk gegeten, veel gewandeld en af en toe wat gepraat. Dat alles in een lekker relaxte sfeer. Binnenkort staan er wat foto's van het uitstapje op mijn website.



Dinsdag komt Balkenende II met de miljoenennota. Ik verwacht 20 tot 30 % bezuiniginge van het NIZW tot 2005. Dat wordt reorganiseren en een spannende tijd voor alle medewerkers. Ik vond het al een vreselijke man maar dat zal de komende dagen nog wel wat erger worden. Ik houd jullie op de hoogte.