18 september 2004

Netwerken

Vanmorgen weer eens ouderwets met Theo gecomputerd. Samen twee computers in een thuisnetwerk hangen en printers draadloos aansturen. Het is net werken en het geeft zoveel plezier. Zelfs als het grote moeite kost om resultaat te boeken.
Daarna samen genieten van een lunch verzorgd door Angi en dan nog snel wat dingen uitproberen. Het smaakt naar meer.....

15 september 2004

Jeu de Boules

Dertig mensen namen deel aan het tweede Jeu de Boulles dat ik organiseerde op het Merwedeplein. Ondanks alle sombere voorspellingen bleef het droog zondag. Het toernooi werd een succes en de titelverdedigers slaagden in hun opzet en prolongeerden hun kampioenschap. Heerlijk om jong, oud(er), autochtoon en allochtoon zo lekker met elkaar in de weer te zien.

Er staan inmiddels twee uitgebreide fotoseries met ieder 50 foto's op mijn eigen website. Je mist de geur, het geluid van de ballen en het gezellige gepraat maar alles bij elkaar geeft het een aardig beeld van het toernooi.

Van de hapjes die over waren hebben we nog twee dagen heerlijk gegeten!

12 september 2004

Voorbereidingen Jeu de Boulles toernooi

De deelnemerslijsten zijn klaar, net zoals de scorelijst en het speelschema. De ijskast ligt vol drankjes. Verschillende deelnemers hebben gisteren wat gebakken of staan dat nu te doen. Anderen zijn even bij de supermarkt langs geweest.

Volgens het KNMI is het weer voor vandaag 12 september 2004: Buien, vooral vanmorgen mogelijk met zware windstoten. Vanmiddag tijdelijk wat vriendelijker. Nou als dat laatste waar is dan wordt het Jeu de Boules toernooi toch nog wat.....

Anders moet ik maar wat improviseren en er een 'openhuisdag' van maken. In elk geval is het leuk dertig aardige mensen te zien straks!

Amsterdam

Wat kun je toch van een stad houden! Gisteren ben ik met Angi naar het nieuwe deel van Zeeburg geweest. Het KNSM eiland is zo mooi....

Je kunt er nu direct met de tram komen. Dat is al een mooi tochtje op zich. Lijn 10 heeft haar eindhalte op het Azartplein. Lekker wat rondlopen, winkels kijken, naar Galerie Jos Art en naar de kunstuitleen. Dan lunchen en naar Winkelcentrum Brazilië. Zo maar een greep uit wat ik zo al heb gedaan.