28 februari 2003

Wat een luxe zo'n vrije vrijdag morgen. Ik heb het internet al afgestruind op zoek naar een nieuwe camera, toch even de mail op het werk gelezen, ga zo ontbijten en dan op naar Nijmegen. Angi heeft daar een gesprek voor een opdracht en ik ga mee om haar iets van mijn gebooortstad te laten zien. Vanavond krijgen we vrienden te eten dus we moeten op tijd weer naar huis. Ik voel me vol energie en zit vol plannen. Dit weekend help ik ook nog een vriend verhuizen dus die energie zal ik nodig hebben.
Met een beetje mazzel kan ik ook nog wat aan mijn websites doen. Zeker mijn website over Braziliaanse kunst en kultuur in Nederland en vice versa loopt als een speer en levert ook nog hele leuke contacten op. Nu wil er weer iemand een filmfestival organiseren in Amsterdam en ik zal dat zeker ondersteunen. Gisternavond ben ik naar de film 'Cidade Deus' geweest. Wat een keiharde, ontroerende, onthulllende cinematografische topprestatie. Een echte aanrader!

25 februari 2003

Je denkt misschien, wat een vroege vogel! Dat klopt, ik zit hier al een half uur. De vogels beginnen wakker te worden en ik vind het geinig dat ik ze al een tijdje voor ben. Het is net gelukt om 7 van de 8 domains onder te brengen bij de domain registrar directNic. Dat scheelt me aardig wat centjes de komende jaren en volgens mijn Spaanse maatje Ton zijn ze 'as solid as a rock'. Nu nog Brazilie.net en dan heb ik dat allemaal voor meer dan twee jaar geregeld.
Straks ga ik weer verder met mijn website over herstructurering maar eerst maar eens een lekker bad en daarna een goede kop koffie met een paar kranten!
Vanavond ga ik met Angi en Nicky naar Swing, in Rialto. Het is de nieuwe film van Tony Gatlif. Hij volgt het muzikale spoor van de zigeuners door Europa. Een paar jaar geleden verkende hij de hartstochtelijke flamenco van Andalusië in Vengo. Dat vond ik echt een topper. Dit keer is de lichtvoetige gyspsy jazz van Noord-Frankrijk aan de beurt, bij het grote publiek vooral bekend door zijn beroemdste exponent Django Reinhardt. Ik ben benieuwd!