23 juni 2001

Eerst maar het goede nieuws: het gaat ietsje beter met mijn moeder! Wat heb ik toch een bewondereing voor de manier waarop ze elke keer weer ergens kracht vindt om op te krabbelen. Ik weet wel dat de kruik net zo lang te water gaat dat ie barst maar toch.....
De eerste helft van 2001 zit er wat het werk betreft op en nu maak ik me op voor mijn reis naar Brazilië. Ik ben erg benieuwd hoe het me zal bevallen. Als het ook maar een beetje in de buurt komt van de 'Braziliaanse brieven' van August Willemsen wordt het een heel bijzondere tijd. Ik start in een kleine woning bij Angi in Curitiba. Alleen dat al is een echt avontuur. Zo'n bezoek aan iemand, die je via het internet hebt leren kennen en waar je on line heef veel mee te bspreken hebt, kan echt alle kanten op. Veel mensen denken er aan maar ik ken er maar weinig die het ook echt doen. Volg PACO's update als je op de hoogte wilt blijven zou ik zeggen. Het is een geinige gedachte dat iemand als Pascale in Spanje kijkt of er nog nieuwe afleveringen zijn verschenen van deze pagina.
Op de internet site van het Parool staat een leuk artikel ROBERT VAN EIJDEN over Weblogs, het nieuwe dagboek: "Homepages met foto's van huisdieren, verslagen van trouwpartijen en een groet aan oma zijn bijna niet meer te vinden op het internet. Deze soms zo aandoenlijke vorm van huisvlijt is vervangen door een wat dynamischer variant: de weblog - een dagboek en linkpagina ineen. Een uitleg in drie delen."