24 augustus 2003

Op 19 augustus woonde ik een jaar samen met Mariângela Guimarães . Iets om even bij stil te staan. Na zo'n lange tijd van alleen wonen is het haast verbazingwekkend om te merken hoe goed het gaat! Mijn huis is kleurrijker en vrolijker geworden en ik heb geen enkele moeite om het met haar te delen. Mijn leven is ook veranderd. Veel leuke dingen erbij en ook een aantal leuke dingen eraf. Geven en nemen zou ik zeggen. De som is daarbij gelukkig ook heel positief. We hebben ons jubileum samen gevierd met een leuke wandeling door de Jodaan met drankjes aan de gracht een een heerlijk etentje in de Reiger.




Op mijn werk heb ik een goede start gemaakt. Het project de multiculturele buurt krijgt een vervolg. Het Oranje Fonds heeft geld gereserveerd om 30 instellingen een bedrag van € 70.000 te kunnen geven. Geen kattepis zou ik zeggen. NIZW en Oranje Fonds samen voeren het project uit en ik ben de projectmanager vanuit het NIZW die het merendeel van het werk moet doen.
De laatste dagen heb ik me helemaal gestort op een project rond de vermaatschappelijking van de zorg. Ik ben daar trekker vn het onderdeel 'de ontavngende buurt'. Een leuke klus maar het zal nog wel wat voeten in de aarde hebben voor het tot een goed einde is gebracht.