28 augustus 2004

Jeu de Boules

De Nederlandse Jeu de Boules Bond weet er vanzelfsprekend niks van maar op zondag 12 september organiseer ik het tweede Jeu de Boules toernooi op het Merwedeplein gehouden. Het toernooi begint om 13:30 en duurt tot een uur of 17:00.
Ook dit jaar wordt gespeeld in drietallen. Ik zal de teams indelen als alle deelnemers bekend zijn. Natuurlijk probeer ik weer teams van min of meer gelijke sterkte te vormen. Het eerste toernooi werd, al dan niet verrassend, gewonnen door het team van Willem, Anneke en Job.

Wil je een kans maken dit jaar tot de winnaars te behoren schrijf je dan via een e-mailtje in voor 1 september. Het toernooi is weer geheel gratis maar het leuk als je wat te eten meeneemt. Ik zorg voor wat te drinken.

22 augustus 2004

Weekend nieuws

Vrijdag was een rustige dag met markt, boodschappen doen en wat aan rommelen. Hoogtepunt was de bezorging van mijn digitale camera die voor heel veel euri was gerepareerd. Nu kunnen er in elk geval weer foto's worden gemaakt.
Gisteren was mijn broer en zijn vrouw op bezoek. We zijn samen naar het Vondelpark geweest, hebben bijgekletst en samen gegeten. Het was leuk om elkaar weer eens te zien na een lange tijd.
Vandaag was het een dag met Olypische spelen én een Mambodag. Ik heb veel gewerkt aan brazilië punt net en aan brazil punto net. Mambo, mijn content Management Systeem wordt steeds interessanter en ik heb er erg veel plezier in.
Voor de niet ingewijden:
Content management is het proces van het verwerken, beheren en publiceren van content. Een content management systeem (CMS) automatiseert het proces van verwerken, beheren en publiceren. Een volwaardig content management systeem maakt onderscheid tussen.
Het is misschien moeilijk te begrijpen maar het is zo'n facinerende wereld en het geeft een ontzettende kick als je iets voor elkaar krijgt. Met een beetje geluk ga ik binnenkort ook AEWEB met Mambo maken.