14 februari 2004

Gedachten op Valentijnsdag

Ja daar zit je dan met een lekker croisantje en koffie. Ik heb net mijn valentijnspresentje gekregen en mijn cadeautjes gegeven. Het leven kan toch heel wat slechter... Angi is nu weer lekker terug naar bed en Theo staat zo op de stoep om samen bij te kletsen en te computeren.
Er is zoveel gebeurd de laatste dagen dat ik het niet allemaal kan vertellen. Gisteren ben ik met Angi naar de Heeren van Aemstel geweest. Daar speelde Maarten met de band Super Groover. Ze kennen elkaar al een aantal jaren via het internet maar hadden elkaar nog nooit gezien. Een heel speciale ontmoeting en een leuke band....
Deze week zat ik ook hele andere dingen gedaan. Zo zat ik met een jurist aan mijn zijde bij een lid van de Raad van bestuur om daar in aanwezigheid van het hoofd personeelszaken en mijn directeur het bezwaar tegen mijn beoordeling toe te lichten. Een hele aparte ervaring moet ik zeggen. Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde zeggen en ik heb veel steun gehad van de juriste. Het voelt goed om voor jezelf te gaan staan. Nu maar even zien hoe het verder gaat.
Vanavond ga ik uit uiten bij vrienden van het eerste uur. Morgen ga ik met Angi mee naar haar nieuwe vrienden. Ik heb volop het gevoel dat ik leef en gelukkig niet het gevoel dat ik geleefd word.
Om mij heen sneuvelen de ouders van veel van mijn collega's. For the record: wat ben ik blij dat ik ze nog alle twee heb. Ik hoop dat dat nog lang zo zal zijn!