04 juni 2001

Vandaag ga ik naar mijn moeder toe. Daar ben ik al weer veel te lang niet geweest. Ik hoop dat we er een gezellige dag van kunnen maken.
Rietje maakt zich klaar om weer naar haar eigen huis te gaan. Op 9 juni gaat zij feestelijk weer naar de Pijp. Haar huis is erg mooi geworden en alle voorwaarden voor een mooie doorstart zijn aanwezig......
Al weer een tijdje geleden ben ik samen met Annemieke lekker met fotografie bezig geweest in Amsterdam Zeeburg. De foto's staan in PACOPictures (kijk maar even op mijn homepage). Daar staan ook de foto's uit München en Tutsing.
Nog ruim drie weken en dan ga ik naar Brazilië! Op mijn werk ben ik aardig op orde en ik kan daar dus met een goed gevoel weg. Ik ben erg benieuwd hoe het daar in Zuid Amerika toegaat en hoe ik daar ontvangen word door Angi.
De laatste dagen heb ik het contact met Ton weer wat opgehaald door zowel met Netmeeting als met CUseeMee en zelfs met de telefoon weer lekker bij te kletsen én zelfs life naar hem, Anna en Dave te kijken. Wat is dat toch een leuk middel!