30 maart 2003

Zondagmorgen, de meeste mensen slapen nog, de nieuwe viooltjes staan er goed bij op het balcon en ik zit hier achter mijn PC met een kopje koffie. Het voelt prima.
Straks ga ik met Angi naar Eindhoven naar het van Abbe Museum. Daar ontmoeten we John en Lise en vervolgens ga ik op bezoek bij mensen die ik erg graag mag. Kortom het zie er goed uit voor vandaag.
Eergisteren was het precies twee jaar geleden dat ik Angi voor het eerst ontmoette op het internet. We hebben het leuk samen gevierd en zijn daara met vrienden gezellig gaan eten in Arena. Dat is een echte aanrader. Het eten is prima, het ziet er prachtig uit en aansluitend kun je nog dansen in de Club die in een oude kerk is ingericht.
Het bood wat tegenwicht tegen al die oorlogsberichten. Daar wordt je goed mies van. Al die onschuldige mensen die je ziet lijden, al die verwoestingen en al die haat die gezaaid wordt door die miljardenverslinde oorlog. Als dat geldt toch eens op een andere manier was ingezet in die regio. Wat zou de wereld er dan anders uitzien.
Morgen heb weer een gesprek met mijn directeur en baas. Ik heb vooraf uitvoerig advies ingewonnen en kom dus goed beslagen ten ijs. Het hele gedoe daar kost aardig wat energie die ik graag in andere dingen had gestopt. Gelukkig doe ik veel leuke dingen. Zo heb ik gisteren voor het eerst een lekkere tortila Espagnol gemaakt. Deze keer pakte het uit zoals ik graag wilde. 's Middags ben ik langs de amstel gaan lopen, heb een biertje gedronken op een terras en heb me samen met Angi verbaasd over de geweldige bloemenpracht langs de Amstelkade. Zowel de narcissen als de bloeiende bomen waren haast surrealitisch mooi. Wat kan Amsterdam toch aantrekkelijk zijn in het voorjaar!
OK, een foutje was het het gelijke spel van Nederland gisterenavond. Je kan ook niet alles hebben :)