13 december 2008

Kleurrijk Welzijn genomineerd voor Zilveren Pluim

Kleurrijk Welzijn (www.kleurijkwelzijn.nl), een project dat MOVISIE in samenwerking met het Oranje Fonds uitvoert, is genomineerd voor de Zilveren Pluim. Het is een project waar ik nu al een paar jaar met een aantal mensen aan werk.

Op http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/page/zilveren_pluim valt het volgende te lezen over de nominatie van Kleurrijk Welzijn:

"Een website en een fototentoonstellimg met een duidelijke focus:
welzijnswerkers. Het project laat zien wat er echt gebeurt in buurthuizen, vadercentra en wijkplatforms en geeft inzicht in de visie van de betrokkenen, op hun werk en de multiculturele samenleving in het algemeen. Diepgaand, informerend, en vooral: inspirerend. Kijk ook op
www.kleurrijkwelzijn.nl."

Er is heel sterke concurentie maar Kleurrijk Welzijn misstaat zeker niet tussen de genomineerden. Laat je stem horen zou ik zeggen.......

De Zilveren Pluim is een aanmoedigingsprijs voor aanstormend media-talent of uitzonderlijke media-initiatieven die een positieve invloed hebben op de beeldvorming over de multiculturele samenleving. Dit jaar wordt de winnaar van de Zilveren Pluim bepaald door een publieksstemming op het internetplatform
www.voordewereldvanmorgen.nl. De stemming begint op 15 december 2008 en sluit op 6 februari 2009. De Zilveren Pluim wordt op 19 februari 2009 uitgereikt. Aan de Zilveren Pluim is een oorkonde en een geldbedrag van � 500 verbonden.

De Zilveren Pluim is een onderdeel van de ASN Bank Mediaprijs (Zilveren Zebra) die door Art.1 in samenwerking met de ASN Bank wordt georganiseerd. Art. 1 is de landelijke vereniging ter voorkoming en bestrijding van discriminatie.

07 december 2008

Vol verwachting klopt mijn hart.....

Om dat een kloothommel mijn iPAQ heeft gestolen en mij GSM een beetje op het einde loopt he ik maar van een nood en deugd gemaakt. De week heb ik een iPhone besteld. Via het internet ben ik vast een beetje aan het droogzwemmen en ik moet zeggen het is een wonder van techniek. ik was zeer aan mijn iPAQ gehecht maar het lijkt erop dat ik binnenkort een 'nieuwe liefde' zal hebben. Over twee weken moet hij in huis zijn.