14 juni 2002

Angi en ik gaan ervoor om zo snel mogelijk bij elkaar te zijn. Het lijkt erop dat we in een pilotproject zitten voor de MVV procedure en ik heb het idee dat we half augustus samen kunnen zijn. Ik heb er vreselijk veel zin in en ben er klaar voor.
Een van de highlights van de afgelopen tijd was mijn bezoekje aan Barcelona. Lekker bijkletsen met Ton, pool spelen, heerlijke eten, naar zijn zoontje kijken en langzaam maar zeker contact maken, zien hoe het met zijn vrouw Annna gaat, een verdere kennismaking met zijn sociale omgeving, Barcelona en Sitges terugzien. Allemaal zeer aangenaam!
Op het werk is het nogal rommelig en erg druk. Projecten die moeten worden afgemaakt en/of uitgebouwd, prachtige projecten die in de kiem worden gesmoord en veel onzekerheid hoe het de komende jaren moet. Het vreet energie en levert op dit moment niet veel op. Gelukkig weet ik dat ook hier weer licht in de duisternis komt.
Het meest indrukwekkende van de afgelopen tijd was het bezoek aan Henny. Wat goed om zo´n contact te hebben. Wat kan vriendschap toch fantastisch zijn en hoe triest is het om dat veel te vroeg te zien eindigen. Maar wat overheerst is het gevoel iets te voelen van onmetelijk grote waarde.