26 januari 2003

De eerste maand van januari zit er bijna op. Op vele vlakken was het een succes maar op PC gebied was het een ramp. Craschende harddisken, vastlopende programma's en vooral een webhoster die blijkbaar zijn rekeningen niet betaald waardoor al mijn websites tijdelijk van het net zijn gehaald....Gelukkig heb ik het meeste weer aan de gang. Mijn PC draait weer mede vanwege prima support van Maxtor, de websites zijn weer on line gekomen door extra te betalen bij een derde partij eyc etc. Je zult me dus weer regelmatig zien schrijven in de weblog.
Workwise is het spannend. Met een beetje mazzel ga ik over 4 dagen de OR in en wordt een subsidieaanvraag bij het Oranje Fonds gehonoreerd zodat ik met veel plezier aan zinnige dingen kan gaan werken. Mijn sollocitatie naar de functie als procescoördinator Internet en Intranet is op niets uitgelopen. In het tweede gesprek heb ik zelf de knoop doorgehakt. Het was een prachtige baan maar de middelen stonden niet in verhouding met de ambities van het NIZW en zeker niet met mijn ambities. Ik heb een goede keuze gemaakt en heb zin in wat ik ga doen.
Thuis gaat het lekker. We doen veel leuke dingen samen en ook met anderen. Zo af en toe maak ik blunders bij voorbeeld door afspraken met goede vrienden te vergeten die lekker voor mij hebben gekookt. Gelukkig zijn dat grote uitzonderingen.
Ik merk dat ik zelf goed voel want ik ga uit mezelf koken en geloof het of niet op dit moment staat er een cake in de oven uit te groeien tot iets lekkers. het is echt jaren geleden dat ik zoiets heb gedaan. Er staan ook al varkenlapjes te sudderen en wie weet doe ik nog wel wat anders straks. Gisteren heb ik een konijn klaargemaakt en dat was een grooot succes.