06 november 2002

Op het werk zijn er twee belangrijke ontwikkelingen. De eerste betreft het project de Multiculturele buurt. Dat is eind oktober afgerond en we denken nu volop na over een implementatietraject Meer kleur, meer permanent. Het begint al echt vorm te krijgen en het ziet er naar uit dat we samen met het Oranje Fonds een succesvol traject in kunnen zetten. Verder is het Smartsite traject in volle gang (een programma om wesites te maken). Ik ben me aan het scholen om met dit nieuwe programma om te kunnen gaan en een flinke bijdrage te leveren aan de website van het centrum sociaal beleid en het kennniscentrum ouderen. Thuis werk in aan de website van brazilie.net, mijn eigen site, aeweb.org en nog wat andere sites. Er begint steeds meer lijn in te komen. Natuurllijk gaat het allemaal niet snel genoeg maar toch. Sites als die van de VPRO en NOS liggen nog mijlen voor maar dan heb je tenmints een doel om naar te streven.
Het hoogtepunt tot nu toe ligt op een heel ander vlak. Samen met partners in België, Duitsland en Oostenrijk hebben we de afgelopen week een geweldige Europese workshop gehouden over participatiebevorderende projecten voor allochtone ouderen. Wat een feest! Wat een energie en wat een enthousiasme.Kijk maar eens in het fotoalbum in de Ageing and Ethnicity webcommunity.
Thuis loopt het lekker. Ik doe veel met Angi en we hebben ook nog veel dingen in het vat. Tripjes naar Genéve, Munchen en België. Eerst eind van de maand de offiële inschrijving in het bevolkingsregister en nog wat formaliteiten. zo sta ik de komende vijf jaar garant voor alle kosten die met Angi´s verblijf samenhangen. Ik geloof erin dus ik teken met mij ogen open....
Een donkere bladzijde was het het crashen van mij 80 GB hard disk. Het kan natuurlijk niet alleen maar zonneschijn zijn in deze herfst.