06 april 2003

Weer een week later en de viooltjes zijn nu alleen nog met een schijnwerper te zien. Op de achtergrond een lekker muziekje van Favela Chic terwijl ik me aan het klaarmaken ben voor weer een nieuwe week. Het weekend was leuk. Eerst op op vrijdag naar Jitske om haar nieuwe huis te bekijken, daarna gezellig met Lise gegeten. Angi had haar gewldige kip in kerrysaus met appel op tafel getoverd. Dan zaterdag naar de verjaardag van mijn moeder die maar liefst 71 is geworden. Daar is iedereen vreselijk verwend met lekker eten en gezelligheid. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een tas vol lekkers mee.
Vandaag was het computeren, koffie drinken in de Balie, kaartjes kopen in Caré en dan nog leuk bezoek van Dries. Kortom het kon heel wat slechter. Met een hele tas vol herstructureringmateriaal en vol goede moed ga ik morgen weer aan het werk.Een emotioneel onderdeel was het telefoongesprek met Bob, de vriend van Henny. Wat een aardige man en wat een gevoelg kwam boven om het verlies van Henny en Dario. Dan weet je weer hoe weinig je moet zeuren en wat een mazzel je hebt om gezond te zijn.
De komende weken worden op vele vlakken heel spannend. De ondernemingsraad, bijeenkomsten voor de multiculturele buurt, personele aangelegenheden en nog veel meer. Ik ben benieuwd hoe het zal lopen. Daarnaast staan er leuke dingen in de privésfeer op het programma. Biertjes drinken met Mellouki, samen eten met vrienden en naar een prachtige film (the Hours) als ik de recenties mag geloven.