09 augustus 2002

Net een nieuwe webcam gekocht. Naturlijk geeft ook die problemen met XP maar toch ben ik nu weer regelmatig te zien als ik on line ben. In elk geval houdt ie me van de straat want ik wil natuurlijk dat het echt gaat werken. De kwaliteit is wél omhoog gegaan dus ik zou zeggen 'komt dat zien' op mijn pagina webcam op mijn website.
Mijn leven gaat flink veranderen......Op 19 augustus komt Angi naar Amsterdam. Niet voor vakantie maar om bij mij te komen wonen!!!! Wat een avontuur en je kunt je vast voorstellen dat er er ongelofelijk naar uitkijk. Mijn huis is opgeruimd en mijn moeder heeft het zelfs nog schoongemaakt. Ik ben nu ruimte voor haar aan het maken in mijn huis. In mijn hart en hoofd is die er al een hele tijd. De voorpret is groot maar ik denk dat de smaak van het echte leven nog veel groter intenser zal zijn. Ik ben er helemaal klaar voor. Ze is nu bezig de laatste voorbereidingen te treffen en dan kan ze goed afscheid nemen op een paar farewell parties. Natuurlijk organiseer ik een eigen introductieprogramma en daar zal ik in PACO's update ook regelmatig verslag van doen. Daarnaast moeten we de formalititen afhandelen en zal zij een officieel inburgeringsprgramma moeten volgen. Dat wordt óf 1 jaar héél erg intensief óf twee jaar maar dan wat relaxter. Of we de plannen van het nieuwe kabinet voor kunnen blijven is nog even de vraag maar het zou leuk zijn als dat ook lukt.
Deze week ben ik ondere andere bezig met het selecteren van foto's uit allerlei perodes. Erg leuk om te doen! Ik heb nu een extra reden want deze week is Dominique op bezoek geweest. Dat voor het eerst sinds 32 jaar! Domique is gelukkig een leuke vrouw geworden en het was heel bijzonder om samen de laatste 30 jaar door te nemen en af en toe een uitstapje naar onze schooltijd te maken.Het is verbazingwekkend wat er zoal boven komt en ook wat je allemaal bent vergeten. Zaterdag komt Andries weer die ik ook pas de wteede keer zie naar zo'n twintig jaar. Ook met hem zal ik vast weer even teruggaan in de tijd.
Het leven heeft af en toe leuke verrassingen. Helaas is er ook een erg donkere kant van de medaille. Een goed vriendin heeft net een operatie aan een van haar borsten gehad en hoewel het allemaal nog best mee kan vallen is het toch niet helemaal zoals het moet wezen. I keep my fingers crossed en hoop dat het helpt.
Er staan wat nieuwe foto's op mijn website uit die tijd. Ook heb ik wat foto's uit mijn vroegste jaren gescand en op het net gezet.