24 mei 2001

Net een discussieplatform gestart onder de naam PACO's Forum. Kijk maar eens op: http://network54.com/Hide/Forum/124676. Vreemd genoeg zie je het wél op www.aeweb.org/paco maar niet op www.aeweb.org/paco/index.html of op www.harrymertens.com. Wie weet er raad?
De tijd vliegt.... Inmiddels er al weer zoveel gebeurd! Hard gewerkt, lekker gekaart, veel voetbal en films gekeken, nagedacht over het leven en met fijne mensen opgetrokken. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die niet alleen maar cynisch zijn maar nog echt wat willen. Het maakt eigenlijk niet uit waar je ze ontmoet, privé of zakelijk, áls je ze maar ontmoet.
Mijn ticket naar Brazilië ligt te wachten op het postkantoor. Morgen vetrek ik naar München om daar in een mijn vakantie een verhaal te houden over allochtone ouderen in Nederland. Wel wat vreemd maar het voelt goed dat ik dat zélf beslis. Ook daar zijn weer enyhoisiste mensen aanwezig waar je echt wat mee kunt. Het blijft leuk om de export te bevorderen van dingen die hier goed gaan. In elk geval ga ik het spel WAVE promoten (zie www.fano.nl).