21 mei 2004

Genieten in Amsterdam

Gisteren heerlijk genoten in het Vondelpark. Er is een leuke fototentoonstelling gemaakt door FOAM. We kwamen ook Theodoor Holman nog even tegen met zijn jonge hondje. Ik kon hem even vertelen dat Sammy Monsels een gouden appeltje heeft gewonnen. Ook hij vond het zéér verdiend.



Ook nog even lekker op het terras bij Gambrinus gezeten. Wat kan Amsterdam dan toch leuk zijn!



Vanmiddag ben ik even in het tijdelijke Stedelijke museum geweest. Dat is in het oude postkantoor bij het centraal station. Het is erg de moeite waard. Zeker het café restaurant op de 11 verdieping. Dat is een echte aanrader.

20 mei 2004

Blonde Angi

Ja, ze is weer thuis en blond... De bewijzen volgen later.
De eerste dagen samen zijn hardstikke leuk en relaxed. Het huis is binnen twee dagen wél al weer anders ingericht :) We hebben bijgepraat en van elkaar genoten. Straks gaan we naar het Vondelpark naar een fototentoonstelling in de open lucht. De komende dagen staan er natuurlijk heel veel leuke dingen op het programma. En passent hebben we nog een heel goed Thai's restaurant in de buurt ontdekt, heerlijke Italiaanse ijsjes gegeten en verwonderd gekeken naar de weelderige Rivierenbuurt in het voorjaar.

Gisteren heb ik nog een heel intensieve, en gelukkig ook succesvolle, OR vergadering gehad. Daarna moest ik vlug naar Den Haag voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Dat was weer echt een hoogtepunt met in de hoofdrollen Maxima en Sammy Monsels. Nu is het tijd voor vakantie met alles wat daarbij hoort!

17 mei 2004

fusion

Mijn werk zit erop, de casebeschrijving van Amsterdam Noord in verstuurd, het huis is schoon, de booschappen binnen, nog duizend en één klusjes zijn gedaan.

Over een ruim uur komt Angi weer in Schiphol aan. Natuurlijk sta ik daar straks op haar te wachten. Zij komt met extra koffers vol met Braziliaanse dingen. Ik heb al wat Samba gedraaid vanmorgen en ga voor een fusion tussen Nederlandse én Braziliaanse invloeden. Het lijkt me een heerlijke mix voor de komende tijd.