07 juni 2003

Het mag dan zatedag zijn maar ik heb vandaag flink gewerkt aan de website van het Facilitair Netwerk Allochtone Ouderen. Mijn collega Loek heeft het mogelijk gemaakt dat ik vanuit huis aan de site kan werken. Zo kan ik ook iets nuttigs doen van de NIZW ook al ben ik thuis. Kijk maar een op de experimentele nieuwe website gemaakt in SmartSite. Het is nog niet af maar het gaat wat mij betft echt de goede kant op.



Angi heeft zowat de hele middag dag boodschappen gehaald. Morgen krijg ik mijn moeder, Tjebbe en Rietje op bezoek. Maandag het illustere viertal Piet, Laura, Diederik en Claire. Leuk, dat geeft wat afleiding. Jammer dat ik zelf weinig aan de voorbereiding kan doen. Maar nog een paar weken en dan is het leed weer geleden.

06 juni 2003

Zo langzamerhand begin ik te wennen aan dat blok aan mijn been en mijn onvrijwillige opsluiting in huis. Verder probeer ik me bij te lezen op het internet. Ik struin websites van de ministeries af en lees materiaal bij de diverse kenniscentra. Ik probeer ook wat extra vaardigheden op te doen zoals het werken met GoLive 6.
Kijk maar eens op libeam.net . Ik probeer ook een heel klein beetje html te leren. Op die manier kan ik straks ook beter met SmartSite bij het NIZW aan de slag. Met een beetje mazzel heeft het webteam binnen een week ook de FNAO site in de SmartSite versie on line en kan ik die vanuit huis verder uitbouwen.
De komende tijd wordt ook bepaald of en hoe het vervolgproject op de multiculturele Buurt doorgaat. Een bijzonder belangrijke beslissing. Daar kan ik hopenlijk van huis ook een steentje aan bijdragen.

Gisteren heb ik voor de tweede keer gekookt en hoewel dat af en toe met een ouderwetse Hollandse vloek gepaard gaat is het me toch gelukt om een paela te maken. Op die manier voel je je toch wat minder afhankelijk en dat is belangrijk voor me.
Hier een bewijs van mijn kookactiviteiten....