27 september 2002

De afgelopen weken waren prima. Met Angi en mij gaat het lekker. We doen veel leuke dingen. Het concert van Elvis Costello en de film Y tu mama tambien waren de hoogtepunten uit het uitgangsleven. Verder hebben we heerlijke tochtjes naar de Albert Cuyp, strooptochten in de HEMA en nog veel meer leuks.
Dat staat in schril contrast met het het wel en wee van een van mijn beste vriendinnen die weer een rotuitslag kreeg in het ziekenhuis. Het zal niet echt hepen maar vanmiddag heb ik een bijzonder boek voor haar gekocht. Een fotoboek van Anton Corbijn over Herman Brood. Er zijn er maar 50 van gemaakt.......
Samen met Angi heb ik het gevonden een een fotogalerie in de Maastraat. Het heet artspace withausen galary. Dat is trouwens een echte aanrader! Daarna heb ik een video van de film O amor natural voor Angi gekocht en het bijbehorende boek met gedichten van de Andrade heb ik mezelf maar eens cadeau gedaan. De film is zo verschrikkelijk mooi..... Het gaat over oudere Brazilianen die erotische gedichten van de Andrade voorlezen. Het plezier spat ervan af!
Op mijn werk ben ik bezig om een goed vervolg op het project de multiculturele buurt voor elkaar te krijgen. Niet oveel mensen geloofden erin maar tot mijn grote plezier begint het echt te lukken! Ik heb het gevoel dat we iets gaan doen wat echt een beweging op gang kan brengen dat er meer multicutureel gewekt gaat worden. We hebben nu een goede lijn te pakken. Sommigen denken dat ik de dorpsidioot ben maar wees gerust op heb ze goed op een rijtje. Het is een te gek gevoel als je dat weer zo zeker weet.