04 april 2004

Weekend

Zo de WC is schoongemaakt, de koffie is klaar en de rest van het weekend kan beginnen. Straks komt mijn moeder die een tijdje komt logeren en misschien komt er ook nog iemand mijn router kopen. Een rustig dagje dus voordat een erg drukke week begint. Ik ben in elk geval goed opgeladen.

Vrijdagavond ben ik op de koffie geweest bij mijn oude baas Laura die hier vlak bij is komen wonen. Daarna heb ik haar even de Diva's laten zien. Wat een leuk café is dat toch en wat een verschil er er tussen 's middags en 's avonds.
Gisterenavond was een hoogtepunt. Mijn maatje John kwam uit Uden om samen naar het Kaizers Orchestra te kijken. Dat is een Noorse band met wat vreemde en vooral waanzinnig energieke muziek met nog energiekere bandleden. Het was de start van hun Europese tourné en ik weet zeker dat ze het zó niet meer kunnen aan het eind van hun serie concerten. Het concert was in de Melkweg. Er was een erg lekker sfeertje van mensen die er allemaal iets leuks van wilden maken. Vooraf had ik mijn 'vakensvlees paco style' met heerlijke aardappelen, witlof en een heerlijke Rioja op tafel gezet. Hij komt vast en zeker terug!

's Nachts om 01:00 Angi nog even gebeld om haar en haar moeder te feliciteren met haar verjaardag maar de vogels waren gevlogen. Het is leuk dat ik nu een paar keer in Jacarezinho ben geweest want nu kon ik me voorstellen waar ze misschien zouden zijn.

Brazilie punt net

Het is vroeg maar desalnietemin heb ik even gewerkt aan mijn nieuwe website Brazilie punt net. Ik vind het hardstikke leuk maar er zijn momenten waarop ik niet snap waarom iets het doet of juist niet. Ik struin allerlei websites en forums af over Mambo en het gevoel om eens in die open source wereld te vertoeven is erg prettig. Als er dan eens even iets niet werkt neem je het graag op de koop toe. Ton blijft bereid mij op de achtergrond want te helpen en die steun is zeer welkom en helpt me om er een succes van te maken. Ik ben benieuwd of hij ook een site met Mambo gaat maken. De local hero Mellouki zit nog op het vinkentouw en overweegt ook andere software. Ik ben benieuwd welk pad hij in slaat.
De website zelf begint te groeien en ik ga er vandaag nog even flink tegen aan. Geef vooral commentaar als je er bent gaan kijken. Opbouwend kritisch heeft mijn voorkeur.... :)