20 februari 2009

De Zilveren Pluim is binnen

Wat een feest gisteren! Het is zo leuk om met z'n allen op het podium in Felix Mertites te staan als je een prijs wint voor iets dat je met ontzettend veel plezier samen hebt gemaakt.

"De Zilveren Pluim werd door Ewoud Goudswaard, algemeen directeur van de ASN bank uitgereikt aan Kleurrijk Welzijn, een website waarin het werk en de persoon van welzijnswerkers wordt belicht. "De website brengt op een zorgvuldige manier een groep mensen onder de aandacht die een onmisbare bijdrage levert aan de multiculturele samenleving", aldus Goudswaard. "Interessant is dat de site niet alleen aandacht besteedt aan de werkervaringen van de welzijnswerkers, maar ook aan hen persoonlijk."


De redactie van www.kleurrijkwelzijn.nl met de Zilveren Pluim
(Foto Jaap Maars)

Met de aanmoedigingsprijs Zilveren Pluim wil de ASN Bank aanstormend mediatalent of uitzonderlijke media-initiatieven belonen die een positieve invloed hebben op de beeldvorming over de multiculturele samenleving. De winnaar werd dit jaar bepaald via een publieksstemming via het sociale platform Voordewereldvanmorgen.nl van de ASN Bank.