15 mei 2004

De tijd vliegt vandaag

Het heeft een tijdje geduurd, ik heb nog vel meer grijze haren, mijn ogen prikken en tot mijn schrik is de tijd omgevlogen.

Gisteren ben ik met de casebeschrijving voor herstructurering bezig geweest en naar het feest van Wim & Anneke gegaan. Vanmorgen heb ik heel veel aan een website gewerkt, daarna ben ik voor de OR aan de slag gegaan, heb ik boodschappen gedaan en heb mijn weblog een nieuw jasje gegeven. Na heel veel klooien kan ik nu ook veel extra technische bloggersnufjes gebruiken.....

Met plezier heb ik gelezen hoe ik Angi heb leren kennen in 2001 en de heb ik in hele grove lijnen de ontwikkeling gevolgd van een interessante chat tot een enerverende relatie die naar nog veel meer smaakt. De foto hierboven heb ik in 2001 genomen op onze eerste reis in Brazilië. Wat is mijn leven er daarna toch anders gaan uitzien. En dat terwijl ik gewoon een leuk iemand ging opzoeken......
Maar ja als leuk fantastisch blijkt te zijn als je je ogen goed open doet dan moet je durven eens een heel echte stap te zetten.

Prachtig citaat

"Vrouwen zijn wonderlijke wezens. Ze worden niet verliefd op een man zoals hij is, maar op de man die zij denken van hem te kunnen maken. Maar ik ben geen knutselproject. En er is ook niks mis met mij."

Dat citaat uit Vrij Nederland van deze week sprak me erg aan. Het slaat natuurlijk niet op mijn huidige geweldige relatie maar het riep allerlei herinneringen op aan gesprekken met vroegere vriendinnen. Ik ben benieuwd of de lezers van mijn weblog het ook herkennen, al dan niet met het omdraaien van de mannelijke met de vrouwelijke rol. Ik ben trouwens erg benieuwd wie het helemaal niet herkend.