08 september 2002

Het is al weer september en er is natuurlijk veel gebeurt de afgelopen weken. Dit keer heel veel leuke dingen. het uitstapje naar Groningen was te gek. Als je ooit eens een romantisch tripje wil maken kan ik de Wilgenheerd in het plaatsje Wehe den Hoorn erg aanbevelingen. Mooie kamer, geweldige persoonlijke verzorging met overheerlijke ontbijtjes en een prachtige tuin. Het is ook een prima uitvalsbasis voor boot- en fietstochtjes, bezoek aan de Stad Groningen met zijn prachtige museum en nog veel meer. Kijk maar even in het fotoalbum van ons bezoek naar Groningen.
Mijn huis is flink aan het veranderen onder invloed van Angi. Ik kan bijna niks meer vinden maar het wordt er wel mooier van. Zo is de logeerkamer echt een logeerkamer aan het worden en is de huiskamer niet meer alleen een mannenkamer.
De afgelopen week is het werk weer begonnen en heb ik ook weer eens lekker gekaart met de boys in de intieme 'skihut' in de gitaarwinkel van Rienk. Je voelt je heel bijzonder in de ruimte waar overdag de akkoestische gitaren worden verkocht. Prima sfeer en veel grappen die je buiten deze ruimte en in een ander gezelschap beter niet kunt maken maar die hier volstrekt op z'n plek zijn.
Gisteren ben ik met Angi naar John Lise & kids geweest en dat was erg leuk. Wat een heerlijke tuin, mooie omgeving, lekker eten en vooral wat een leuke mensen.
Aansluitend met kaartjes van mijn moeder naar de Efteling voor een bijzondere avond in deze sprookjetuin. Na een geweldige regenbui toch echt genoten van de Pandadroom, voorstelling, bomen in de speciaal licht en mooi ontworpen gebouwen. Kortom mijn nieuwe leven begint vorm te krijgen!
De komende week is heel belangrijk voor mijn werk in de komende twee jaar. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen met begeleidingscommissies, proefuitvoeringen, websites. In elk geval ben ik lekker uitgerust en zit vol energie.