30 november 2003

Zondagmiddaggeluid

Uit mijn luidsprekers klettert het sprankelend geluid van Ann Belen. Het is helemaal te gek om achter je pc te zitten en lekker muziek te luisteren. Daarom heb ik nu op mijn harddisk veel muziekfiles staan. Voor elke stemming wat wils. Een echte aanrader!
Gisteren heerlijk met mijn maatje TADEK op ontdekkingsreis geweest in Adobe Premiére XP Pro. Ik geloof echt dat we het door gaan krijgen. Inmiddels heb ik al 40 minuten video vanaf mijn ditale videocamera op de harde schijf staan. Het monteren kan beginnen lijkt me. Angi zorgde met een verrassende Pompoensoep voor een substantiële ondersteuning en gezelligheid.

Verder heb ik me goed voorbereid op mijn beoordelingsgesprek op het werk en heb ik nog wat plannen gemaakt voor een nieuw onderdeel voor het project de multiculturele buurt.

Gisteren heeft Angi mij, samen met Tiago en Karin, verwend met weer zo'n heerlijke Braziliaans etentje . Dit keer een fantastische moqueca met tilapia, scholfilet en garnalen. Als toetje was er Angi's 'mango desert'.



Hoogtepunt was ondanks het computergenot en het lekkere eten toch echt het feest bij Mauro. Van de dertig meest jonge mensen waren er toch zeker 15 nationaliteiten aanwezig. En wat een geweldige sfeer leverde dat op en wat een contrast met al die sombere geleuiden in de politiek en media! Als dat geen hoop voor een goede multiculturele toekomst geeft dan weet ik het niet meer. Als dank en als bijdrage aan hun integratie in de Nederlandse samenleving ga ik binnenkort boerenkool voor een paar van hen maken. Lees voor de grap een het artikel in het Algemeen Dagblad over de onuitroebare boerenkool....