03 oktober 2003

Het weekend is begonnen. Vanmorgen eerst op de toppen van mijn kunnen en met heel veel plezier gewerkt, daarna de gerepareerde PC naar mijn moeder gebracht in Hendrik Ido Ambacht en net heerlijk gegeten. Pasta met zalm en een frisse salade. Niet gek voor de vrijdagavond. Straks ga ik me nog een uurtje in de reorganisatieplannen storten en dan weer genieten. Snookeren misschien maar morgen in elk geval naar Gent. Dat kon allemaal heel wat slechter....

30 september 2003

De week is al weer twee dagen oud. Ik heb me vooral bezig gehouden met de vermaatschappelijking van de zorg. Kun je dat eten vraag je je mmischien af. Nee dat niet maar het is wél een van de belangrijke thema's van de toekomst. Ik heb me bezig gehouden met de ontvangende buurt. Kort gezegd, hoe ga je om met kwestbare buurtbewoners zoals dak en thuislozen, ouderen en gehandicapten. Vroeger gingen de meesten naar een instituut maar nu blijven ze in de buurt of komen er naar toe.
Morgen zit ik weer bij de voorzitter van de Raad van Bestuur van het NIZW om over de bezuinigingen en over de reorganisatie te praten.
het zijn spannende tijden. vanavond maar weer eens wat vrijwilligerswerk. Nieuwsbrieven maken voor de WEBAM, een kerkelijk clubje dat zich vanuit Amsterdam met Managua in Nicaragua bezighoud.

Mijn energielevel is goed, de spirit zit er in, ik voel me sterk dus 'nothing to worry about'.

28 september 2003

Het lijkt wel herfst...

Het zal toch niet waar zijn! Als je hier naar buiten kijkt lijkt het wel herfst. De blaadjes aan de bomen spreken een duidelijke gekleurde taal, de hemel is bewolkt en de lucht ruikt vochtig. vandaag ben ik bezig geweest met de PC van mijn moeder. Tussendoor Angi geholpen met het schrijven van Nederlandse tekste. het zal niet zo heel lang duren voordat ze mij kan gaan helpen. De doet nog steeds af en toe wat vreemd maar loopt verder gelukkig weer prima. Gisteren ben ik heerlijk wezen eten in Indiscg restaurant. Mellouki en Marije hebben ons getrakteerd op een rijsttafel Desa extra. We hebben er echt van gesmuld. Daarna naar een feest in een galerie in het cenrtum.Kortom een lekkere dag. Vanavond nog even naar Dogville, de nieuwe film van Lars van Trier. dan ben ik klaar van de zware week die komen gaat. Dit weekend heb ik maar liefst twee keer gedroomd over een ontmoeting met leden van de Raad van Bestuur van het NIZW. Vrijdag met Hans Simons en zaterdag met Hans van Ewijk... Ben benieuwd of dat een voorteken is.