22 oktober 2002

Wat gaat de tijd toch snel! De bladeren vallen al weer een tijdje van de bomen, het is kouder, het licht is veranderd en het lijkt maanden geleden dat ik wat in de weblog schreef. Het gaat lekker met me. Ik werk stevig door en veel dingen dingen die ik wil bereiken lukken. Thuis gaat het prima en in familie en vriendenkring keert de rust weer enigszins terug op het gezonheidsfront. Niet helemaal want mijn vader heeft allerlei klachten in verband met een tenniselleboog, mijn moeder sukkelt ook een beetje en een goede vriendin moet binnenkort 6 weken worden bestraald. Dat houdt je natuurlijk flink bezig.
De fotografie, het bewerken van video´s en het bouwen van websites neemt een prominente plaats in bij mijn vrije tijdsbesteding. Daarnaast ben ik samen met Angi in het culturele leven gedoken. Concerten, films en ballet vormen de hoofdmoten. Angi Wordt eind november ingeschreven in het bevolkingsregister en dan de formele inburgereing een paar weken daarna echt starten. Het wordt tijd! Wat een een bureaucratie is dat toch. Gelukkig helpen mijn vrienden bij hetinvullen van het privé inburgeringsprogramma.
Ik wordt flink verwend met heerlijk eten thuis en gisteren heb ik het maar eens omgedraaid en ben met Angi heerlijk uit eten gegaan. Vooral het grand dessert bij Gambrinus viel erg goed in de smaak.