01 januari 2003

Het oude jaar is prima afgesloten en het nieuwe jaar is hardstikke goed begonnen en ik verheug me op de rest van het jaar! ´s Middags ben ik eerst naar de verjaardag van Huub geweest. Hij was blij met het creatieve pakket dat we voor hem hadden gekocht. Het was er ook gezellig. Daarna even naar huis en vervolgens naar Miriam, Theo Daan, Ivana en last but not least Rienk. Fantastisch lekker gegeten, Joep van het Hek gekeken en daarna kussen, romantische zinnen uitspreken, vuurwerk kijken, genieten van Jaques Brel en daarna samen met Angi naar huis. Vanmorgen lekker uitgeslapen en straks ontbijten en naar Cirque du Soleil kijken. Het kan echt heel wat slechter in het leven. Vanavond krijgen we voor het eerst Braziliaanse bezoek, een dochter van een goede vriendin van Angi. Leuk voor Angi en waarscjijnlijk ook voor mij. Ik hoop dat er nog veel bezoeken uit Brazilië zullen volgen.
Ik wens iedereen die mijn weblog leest een fantastisch 2003!

31 december 2002

De laatste dag van het jaar! Vanmorgen heb ik samen met Angi nog allerlei formaliteiten afgehandeld. Zo heeft zij nu een sofinummer en een bankrekening. Als symbolische en praktische daad heb ik mijn oudste girorekening omgezet en een gezamenlijke rekening. Voor mij is het een teken dat ik bereid ben te delen net zoals het tekenen van de documenten bij de vreemdelingenpolitie een echt commitment uitdrukte. Voor de komende vif jaar ben ik financieel verantwoordelijk voor alle kosten die het verblijf van Angi in Nederland met zich meebrengt. Het is misschien gek maar voor mij was dat een hele stap hoewel het financiële aspect me eigenlijk geen fluit zegt.
Mijn huis begint steeds meer ons huis te worden. Veel oude spullen zijn eruit en vervangen door leuke nieuwe kasten. ´Bijna alles´ heeft een nieuwe plaats gekregen en ik moet zeggen dat het bijna altijd een verbetering is.
Op de laatste werkdag van het jaar heb ik gesolliciteerd naar de functie van procescoördinator Internet en Intranet bij het NIZW. De laatste keer dat ik solliciteerde was zo´n 15 jaar geleden. Tot nu toe ben ik bij elke sollicitatie aangenomen. Ik ben benieuwd of ik die score zal weten te handhaven. Het lijkt mij een leuke baan maar de randvoorwaarden waaronder het moet gebeuren zijn zeker niet optimaal. Ik ben benieuwd of ze me willen hebben en of ik akkooord kan gaan met de voorwaarden waaronder ik die uitdagende taak ga uitvoeren. Met andere woorden: is de polstok die ik eventueel ter berschikking krijg groot genoeg om over de grote sloot te springen. Binnenkort meer informatie! Vanaf 2 januari ga ik ook stevig aan de slag met een nieuw project in mijn huidige functie. Met een beetje mazzel start dat project op 1 april. De combinatie van dat project met de functie van procesmanager lijkt me een hele goede.