22 mei 2005

De draad oppakken

Geen nieuws was de afgelopen vooral goed nieuws. Ik heb erg veel gedaan. Tripjes zoals naar Utrecht, Maastricht en Den Bosch en afgelopen vrijdag en zaterdag nog naar Rotterdam.





Daarnaast veel gewerkt en voor het eerste van mijn leven een persoonlijke brief naar de tweede kamer geschreven. Het is een welgemeende "Cri du coeur" .
"Ik heb de nota “Ouderenbeleid in het perspectief van de vergrijzing” goed gelezen en heb gezien dat op enkele punten aandacht is besteed aan vergrijzing in een steeds diverser wordende samenleving. Naar mijn mening is deze aandacht, mede gezien alles wat al bekend is in binnen- en buitenland, helaas volstrekt onvoldoende. " ... "Het kabinet presenteert zeven speerpunten voor het ouderenbeleid van de komende jaren. Bij de meeste speerpunten heb ik mij afgevraagd wat dit, gegeven alles wat wij weten over allochtone ouderen, concreet zou kunnen betekenen. Naar mijn waarneming staan de voorgestelde oplossingen, zeker als het gaat om diversiteit en vergrijzing, nogal ver af van de realiteit. "