24 juli 2005

Wat kunnen mensen vreslijk aardig zijn!

Over 20 minuten vetrekken wij bij Denise en Sergio die ons een paar dagen vorstelijk als gast hebben ontvangen. Niet te geloven hoe zij werkelijk van alles voor ons hebben gedaan. Als afsluiting heb ik net een waanzinnig lekkere churasco gegeten met uitzicht op de bergen.
Zonder ook maar iets terug te vewachten krijg je hier soms een ontvangst alsof je een vorst bent. Natuurlijk weet ik dat het vrienden van Mariangela zijn. Maar toch, ook zij heeft ze in 8 jaar 2 keer gezien.... Een waar feest! En nu naar Rio de Janeiro een van de interessantste steden van de wereld. Het leven kon echt heel wat slechter zijn.

3 opmerkingen:

Mellouki Cadat-Lampe zei

Ha Paco,

Ik neem aan dat jullie nu in Rio zitten. Ben benieuwd naar je ervaring in de grote stad. En hoe wordt in Brazilië gereageerd op de drama in London (Jean Charles de Menezes).

Anoniem zei

Neem de recepten want naar zo veel omschrijvingen van lekker eten willen wij ook een stukje van je paradijs proeven.Je schrijft echt leuk. Ik voel je heimwee gaat oplopen. Geniet.(Hier is de weer verschrikelijk. Gisteren regende 1 uur lang NIET)

Mellouki Cadat-Lampe zei

Ha Paco,

Je webmaster heeft een actie 'log jezelf naar Brazilië':
http://www.web-log.nl/portal/actie.log

Met jou is log jezelf in Brazilië :-)