08 juli 2005

Barre tijden

Het is hier nu zes uur ´s avonds, het is al donker, buiten regent het en het is nu 5 graden celcius. Gisteren zijn we na een barre tocht in een bus zonder verwarming met een temperatuur van 2 graden celcius in Curitiba aangekomen. De busreis duurde 6,5 uur....
Je snapt het al... ik ben snotverkouden en loop de hele dag met mijn jasje aan door de stad en het huis. Ik begin al een aardige specialist te worden in medcijnen en nu lijkt er op zijn minst een goed te werken want mijn neus is al een half uur open. Angi is op pad en het is fijn dat ik hier een PC mag gebruken in huis.
Curitiba heeft ruim anderhalf miljoen inwoners en is een moderne stad met alles er op en eraan. We hebben al veel vrienden van Angi gezien. Zij had haar vrienden uitgenodigd in de bar van haar ex, een erg aardige man die ik al een paar heb ontmoet. De opkomst was groot en de stemming erg goed. Vanmiddag hebben we met een paar vrienden churasco gegeten. Het was weer waanzinnig lekker zelfs als je zo verkouden bent. Daarna naar een nieuw museum voor moderne kunst gemaakt door Oscar Niemeyer. Nu is het tijd om wat bij te komen....

2 opmerkingen:

Mellouki Cadat-Lampe zei

Hi Harry,

Sterkte met die verdoudheid! Gaan jullie nog later naar het Zuid en de zon?

Leuk museum zo te zien. Website met een klassieke style. Overzichtelijk.

Don´t worry over het oprollbare kabeltje van je iPaq. Je was het op het werk vergeten. Bewaar ik voor je tot je terugkeer ;-)

Groetjes aan Angi,

Mellouki

Anoniem zei

eerst wist ik bijna zeker dat je niet ging schrijven, en nu loop ik al een paar dagen achter.
ik dacht:Brasilie is een grote zomer paradijs, en wat lees ik nu!2 graden. Verkouden! Zullen we je paar winterjassen opsturen?Dat kennen die bikini mensen daar niet.(Neem deze foute generalisering niet personelijk.Het is als een grap bedoeld.) Hier is het natuurlijk mooi weer zoals altijd als je uit NL vertrekt. Maar tot weekend. Dan weer regen.Jupi.Vell plezier en veel lekkers toegevensd.wat is dat op de foto. ik snap hem niet!Groetjes aan Angie en haar ex ook.